fbpx

Магістрам ІФНТУНГ урочисто вручили дипломи. ФОТО

Суспільство 14:27, 30.09, 2016

Сьогодні в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося урочисте вручення дипломів магістра державної служби випускникам 2016 року денної форми навчання.

На урочисту церемонію вручення дипломів випускникам завітали заступник голови-керівник апарату ОДА Валерій Крецул, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях, кандидат наук з державного управління, доцент Світлана Онищук і начальник відділу кадрової роботи облдержадміністрації Анатолій Мельничук, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

25 студентів денної форми навчання Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ кафедри публічного управління та адміністрування здобули спеціальності «адміністративний менеджмент», «економіка», «територіальне управління та місцеве самоврядування», а також «світова та європейська інтеграція».

У вітальному слові Валерій Крецул наголосив на важливості роботи, яку щоденно виконує викладацький склад задля підготовки висококваліфікованих кадрів державної служби, та зазначив, що обласна державна адміністрація й надалі підтримуватиме партнерські стосунки з інститутом.

"За довгі роки співпраці, з 1996 року, ми налагодили тісну та продуктивну комунікацію між облдержадміністрацією і кафедрою публічного управління та адміністрування. Щороку ми намагаємося залучити якомога більшу кількість державних службовців до навчання в магістратурі, адже ті знання, якими вони володіють після випуску, всесторонньо допомагають під час роботи та сприяють у вирішенні надскладних завдань", – зазначив Валерій В’ячеславович.

Додамо, що за високі досягнення у навчанні двом випускникам запропонували продовжити здобуття освіти в аспірантурі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: