fbpx

Марцінків представив очільника КП "Електроавтотранс". ФОТО

Суспільство 15:30, 01.08, 2016

У понеділок, 1 серпня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків представив нового директора КП "Електроавтотранс" Віталія Голутяка працівникам підприємства. Колишній керівник, Леонід Яковець, залишиться на посаді першого заступника.

"Завдання перед колективом стоять дуже амбітні: вже є домовленість з ЄБРР щодо оновлення транспортних засобів, закінчити проектно-кошторисну документацію щодо будівництва лінії до мікрорайону БАМ, є також попередня домовленість про фінансування. Дякую Леоніду Івановичу Яківцю, за те, що зберіг колектив, що всі працюють злагоджено і робота триває. Я думаю, що таке поєднання молодості та досвіду приведе до позитивних результатів", – зазначив міський голова, інформує прес-служба МВК.

Новопризначений керівник комунального підприємства розповів, що першочерговим завданням стане нічого не ламаючи, робити кроки вперед: оновити рухомий склад підприємства, побудувати нові мережі та повернути собі пасажирів, які "Електроавтотранс" втратив.

"Ми повинні зробити так, щоб мешканцям було безпечно та комфортно їздити комунальним громадським транспортом", – зазначив Віталій Голутяк.

 

Довідка:

Віталій Голутяк народився 2 вересня 1984 року. Вищу освіту здобував у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, в інституті історії і політології. За фахом політолог.

З 2011 року працював директором із стратегічного розвитку на КП "Івано-Франківськводоекотехпром". Також є депутат Івано-Франківської міської ради від мажоритарного округу №12 від політичної сили ВО "Свобода".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: