fbpx

Марцінків зі Смушаком перевірили, як їздять франківські маршрутки зранку. ВІДЕО

Суспільство 09:09, 14.01, 2016

Вранці 14 січня міський голова Руслан Марцінків, як і заявив на останній оперативній нараді, разом з головним комунальником міста Михайлом Смушаком, перевіряли громадський транспорт Івано-Франківська.

Проконтролювали одночасно кілька напрямків. Особливу увагу зосередили на найпопулярніших маршрутах і на тих, які після реформи транспортної системи отримують найбільше скарг від користувачів, пише "Галицький кореспондент".

Міський голова розпочав свою інспекцію о 6 годині 28 хвилин із мікрорайону БАМ (в районі "Сільпо"), після чого проїхався маршрутками, що прямують вулицями Мазепи, Дністровська, "Вокзал", Коновальця, Чорновола. Кінцевою зупинкою стала "Пошта".

Руслан Марцінків вивчав кожен з маршрутів разом з пасажирами, водночас почув достатньо нарікань не тільки на ранкові графіки перевізників, а й загалом на недосконалість нової транспортної мережі міста.

Плату за проїзд міський голова здійснив тільки під час фінального маршруту (№25) і чемно взяв квиток. Усі попередні водії просто відмовлялися брати у Марцінківа гроші.

Як зізнався очільник міста, сам він маршрутками не користується, адже живе у центрі на вулиці Дністровській. Отож на роботу ходить переважно пішки. Дещо інша ситуація у Михайла Смушака, який мешкає в приміському селі Опришивці. Втім, як відомо, обидва чиновники мають власний автотранспорт.

Руслан Марцінків запевнив, що ранкові перевірки маршруток триватимуть й надалі. Зокрема, наступна подорож міського голови запланована у мікрорайон "Пасічна" та на вулицю Набережна. Окрім того, мер планує також вечірні перевірки, які розпочне вже віднині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: