fbpx

Машину франківських волонтерів, які везли допомогу на передову, обстріляли в дорозі

Суспільство 18:55, 28.02, 2016

Активісти громадської організації "Народна самооборона Івано-Франківської області" без втрат повернулися із вояжу в зону війни. Волонтери відвозили на передову допомогу.

"Щойно повернулись з побратимами з зони АТО. Вантаж доставлено бійцям на передок. Навіть в самі горячі точки "нульовки". Чергову місію виконано. Разом до перемоги! Слава Україні!" – таким коротким дописом та фотографіями у Фейсбук відзвітував про поїздку на передову в зону АТО волонтер Тарас Дем'янів. 

"Під час послідньої доставки гуманітарного вантажу бійцям на саму передову в зону АТО сепаратисти підстрелили нашу "ластівку". Гаряче було того дня на передових позиціях "нульовки",  повідомив "самооборонівець" на сторінці ГО.

Разом із побратимами (волонтери відокремленого підрозділу ГО "Народна Самооборона Івано-Франківської області" у місті Івано-Франківську) в черговий раз доставили гуманітарну допомогу (продукти харчування та теплі речі – разом більше 12 тон вантажу ) на самі передові позиції ( так звану "нульовку") у зону АТО, деталізував КУРСу Тарас Дем'янів.

Маршрут волонтерів пролягав уздовж всієї лінії фронту – Авдіївка, Шахта Бутова, Троїцьке, Мар'їнка. Завершили прифронтове "турне" відвідуванням земляків, – 4-ий батальйон "Івано-Франківськ", – у Маріуполі.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: