fbpx

Медаллю "Захиснику Вітчизни" Президент нагородив прикарпатця Івана Хемича

Суспільство 14:44, 02.11, 2016

Президент Петро Порошенко підписав Указ №476/2016 про нагородження 109 військових, які брали участь в бойових діях на Донбасі. Серед нагороджених і військовослужбовець з Прикарпаття.

Президент Петро Порошенко підписав Указ про нагородження 109 військових, які брали участь в бойових діях на Донбасі. Серед нагороджених 26 захисників відзначені посмертно, 83 військовослужбовці отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції.

Військовослужбовці, нагороджені Главою держави, виконували завдання в районі Зайцевого, Авдіївки та на маріупольському напрямку. 

Посмертно відзначено п’ять захисників орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, ще 21 загиблий військовий – орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

83 поранені бійці отримали медалі "Захиснику Вітчизни".

Відповідно до Указу "Про відзначення державними нагородами України" за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі медаллю "Захиснику Вітчизни" нагороджено учасника АТО – молодшого сержанта Івана Хемича.

Іван Хемич мешкає у селі Комарів Галицького району Івано-Франківської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: