fbpx

Мешканець Прикарпаття вбив товариша, який зайшов у гості

Суспільство 12:42, 09.12, 2015

До Надвірнянської районної лікарні доставлено жителя с. Саджавка без свідомості, з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, внаслідок яких чоловік помер у реанімаційному відділенні.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 7 грудня потерпілий перебував у помешканні жителя сусіднього села Іванівці Коломийського району. Чоловіки здавна приятелювали і зустрічалися час від часу. Так було і цього разу. Проте після застілля та розпивання спиртного між ним та 44-річним господарем виник конфлікт, який переріс у бійку, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Власник помешкання умисно наніс гостеві кілька ударів кулаками в область голови, заподіявши потерпілому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми iз крововиливом. Після чого потерпілий ввечері пішов додому в с. Саджавку. Пройшовши приблизно кілометр, чоловік, знепритомнівши, упав у кювет на узбіччі дороги. Наступного дня, 8 грудня вранці, його побачив тракторист, який проїжджав поруч. Він і викликав швидку допомогу. Як уже відомо, пізніше 36-річний потерпілий помер у лікувальному закладі.

В ході проведених слідчо-оперативних заходів із місця події правоохоронці вилучили речові докази. Жителя с. Іванівці затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, йому оголошено про підозру у вчиненнi злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: