fbpx

Місія ЄБРР визначила, що дорогу "Івано-Франківськ – Яблуниця" слід негайно ремонтувати

Суспільство 09:06, 20.04, 2016

18-19 квітня на Івано-Франківщині працювала місія Європейського банку реконструкції і розвитку.

Консультант ЄБРР з технічних та економічних питань Майкл Холдінотт проінспектував дорогу Н09 від Франківська до Яблуниці. Про це повідомив у Фейсбук начальник Служби автомобільних доріг області Василь Буджак. 

"За дорученням голови ОДА Олега Гончарука 18-19 квітня працював з місією Європейського банку реконструкції і розвитку, – відзвітував Буджак.  В перший день консультант ЄБРР з технічних та економічних питань проінспектував дорогу Н09 від Івано-Франківська до Яблуниці. При цьому оглянув мости, шляхопроводи, підпірні стінки і берегоукріплення. Висновок – дорогу і споруди негайно необхідно ремонтувати".

Наступного дня група спеціалістів ЄБРР у складі керівника сектору інфраструктури та енергетики в Україні Марка Магалецького, провідних спеціалістів з екологіі, транспорту, закупівель Станіслава Супруненка, Любомира Кузіва, Юлії Мартюшиної вивчали складність ремонту дороги та можливість фінансування робіт ЄБРР.

Їх супроводжували та консультували також начальник управління експлуатаційного утримання доріг та безпеки руху Укравтодору Олег Федоренко, представники Укрдіпродору.

З представниками місії зустрілись директор департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичноі інфраструктури ОДА Дмитро Романюк, міський голова Яремче Василь Онутчак.

Місія продовжує працювати на дорозі Н09 в Закарпатській і Львівській областях, щоби розпочати проектні та ремонтні роботи від Івано-Франківська через Рахів до Мукачева за кошти ЄБРР вже у 2016 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: