fbpx

Місто хоче викупити частку приватного власника в АТП 0928 – "щоб не потонути в смітті"

Суспільство 09:44, 13.09, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марінків заявив, що викуп частки приватного власника допоможе врятувати середмістя Франківська від сміття.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в міського голови. 

"Я запропонував керівнику (Максиму Василечку  ред.), що місто готове викупити частку в АТП 0928 у власника. Я це йому сказав офіційно. Я за розвиток комунальних підприємств. Ми готові забезпечити якісний вивіз сміття. У нас ще будуть наради, але це треба робити. Не може бути центр міста у смітті", – заявив Марцінків. 

Нагадаємо, 26 серпня цього року міська рада намагалася провести збори акціонерів. Однак цю спробу зірвали працівники і керівництво підприємства, які звинуватили мерію у рейдерській атаці. 

Нагадаємо, міській раді належить 51% у ПАТ "АТП 0928", 40,6%  у власності фізичної особи, решта – розділені між 70 особами, здебільшого працівниками підприємства.

На сьогодні "АТП-0928" вивозить сміття з 60 майданчиків, що становить приблизно 75% від території всього Івано-Франківська. Договори на вивезення сміття між міською радою та ПАТ "АТП-0928" закінчуються у березні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: