fbpx

На Богородчанщині з'явився перший мільйонер

Економіка 11:54, 24.04, 2015

У Богородчанському районі в поточному році добросовісний платник податків самостійно задекларував 1,048 млн. грн. доходів, отриманих у 2014 році, та сплатив до бюджету належну до сплати суму податку на доходи фізичних осіб.

Про це повідомили у відділі оподаткування доходів фізичних осіб ДПІ у Богородчанському районі.

Загалом з початку деклараційної кампанії жителі Богородчанського району вже подали до податкової інспекції 410 декларацій про доходи та майно. Сума задекларованих ними доходів склала 21,5 млн. грн, з яких до бюджету надійде 452,7 тис. грн ПДФО.

Податківці ДПІ у Богородчанському районі зазначають, що квітень – традиційно найбільш активний місяць з точки зору декларування доходів, тому звертаються до жителів Богородчанського району з проханням у найближчі дні відвідати податкову інспекцію і подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, щоб напередодні травневих свят не створювати ажіотажу.

Для зручності декларантів графік роботи Центру обслуговування платників на період деклараційної кампанії скориговано відповідно до потреб громадян. Завітавши до Центру, платники можуть отримати усні консультації та практичну допомогу у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи.

Також до послуг декларантів  електронний сервіс "Декларування-online", що функціонує на веб-порталі ДФС України.

Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян в Україні триває до 1 травня 2015 року. Останній день подання декларації 30.04.2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: