fbpx

На дефіле Оксани Полонець в Америці зібрали 7,5 тисяч доларів для Залучанського будинку-інтернату

Суспільство 23:26, 10.12, 2015

Благодійний показ дизайнерського одягу відомої української модельєрки Оксани Полонець в Нью-Джерсі пройшов як благодійна акція для сиріт із Залучанського дитячого будинку-інтернату для неврологічно хворих.

Про це у соцмережі Фейсбук написала франківська волонтерка Наталія Сербин. 

"Дякую Богу, що знаю таких чудових людей як Наталія Маліновська та її чоловік Андрій. Коли Наталя написала про благодійний показ дизайнерського одягу Оксани Полонець, я одразу запропонувала, щоб кошти передати на Залучанський дитячий будинок. Хочу, щоб ці дітки мали хоч капельку любові і опіки. Війна нам дала великі випробування, не вистачає часу і ресурсу, а вони чекають, деякі цілими днями і ночами лежать", – написала Наталя. 

Від імені дітей вона подякувала всім, хто зробив цю велику добру справу, зокрема – учасникам Української благодійницької мережі EuroMaidan Items Auction to benefit Ukrainian people.

"Ми б хотіли подякувати всім, хто прийшов до нас на благодійний захід 6 грудня. Завдяки вашим пожертвам ми передали в Залучанський дитячий будинок для закупівлі ліжок дітям-сиротам з обмеженими можливостями $7532.71. З допомогою Оксани Полонець, дівчат і хлопців моделей, візажистів та стилістів, фотографів, відеооператорів та волонтерів, які допомагали під час шоу, подія відбулася з великим успіхом. Хочемо також подякувати нашому спонсору УККА-Morris County, NJ за допомогу в проведенні нашого заходу. Всі, хто брав участь у цьому заході, можуть пишатися досягненим результатом. Кожна людина, яка не пожаліла ні часу, ні коштів, зробила великий внесок для допомоги дітям-сиротам", – написали в себе на сторінці у Фейсбук організатори заходу Наталія і Андрій Маліновські.

У колекції Оксани Полонець зібрані взірці стародавніх дизайнів вишивки західноукраїнського регіону, що втілені в сучасному виконанні вечірніх та повсякденних суконь.

Цікаво, що участь у показі взяла Міс Українська Діаспора 2015 Євгенія Борідка. Це її перший благодійний захід після обрання найкрасивішою українкою діаспори, повідомляє VIDIA.

Всі кошти з показу будуть надані благодійній організації Українська Благодійницька Мережа для закупівлі нових ліжок дітям-сиротам з обмеженими можливостями Залучанського інтернату в Івано-Франківській області.

 

 

 
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: