fbpx

На Долинщині з лікарні втік браконьєр. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 21:13, 12.04, 2016

10 квітня 2016 року в Долинському районі на ріці Мізунка, поблизу урочища "П'янка", працівники держрибоохорони Івано-Франківської області та єгерська служба ДП "Вигодське лісове господарство" затримали браконьєра, який виловлював на вудилище форель.

Нагадаємо, з 1 квітня, згідно із законом України, заборонений вилов риби, тим паче, що на р. Мізунка та Свіча цей закон діє цілорічно (річки відносяться до заповідних річок України).

Браконьєр представився Пацурківським Іваном Михайловичем (14. 02 1977 р. н.), котрий народився в м. Болехів, прописаний у Львівській області, м. Стрий. Документів при собі не мав.

Працівники держрибоохорони Івано-Франківської області пред'явили йому обвинувачення, після чого правопорушник почав тікати та чинити всілякий опір – викинув вудилище, ремішок з рибою, роззувся з рибальських чобіт, пояснюючи, що не його, інформує "Народна самооборона" Івано-Франківської області.
Від машини червоного кольору (ном. знаки АТ 9792 ВА) браконьєр також відмовився. Для встановлення особи Пацурківського вирішили відправити в Долинське відділення поліції, проте він сказав, що його болить серце, та падав на землю. Допомогу він не прийняв, навіть виплюнув таблетку валідолу.
Згодом чоловіка забрали в Долинську ЦРЛ. В приймальній він почав розповідати, що на нього напали невідомі, коли він гуляв у лісі. Після огляду та пояснюючого протоколу він відправився на місце злочину та забрав нібито "не його" машину.
Поліцейські, прибувши в Долинську ЦРЛ, допитали рибінспекторів. Та згодом не знайшли браконьєра у відділенні лікарні.


 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: