fbpx

На Франківщині атовець вбив подругу, яку запідозрив у крадіжці

Суспільство 16:11, 03.01, 2017

З’явилися нові подробиці вбивства, яке сталося наприкінці грудня у селі Липівці Рогатинського району. Чоловік, який служив на Донбасі, до смерті забив жінку і ховав її тіло три дні.

У скоєнні вбивства підозрюють 36-річного місцевого жителя. Від хлопця, який був на фронті, сусіди такого не очікували, пише КУРС із посиланням на сюжет Надзвичайних новин.

Про те, що її 50-річної доньки немає в живих, мати Марія Дудар дізналася кілька днів тому. Побачивши її тіло, жахнулася.

Тіло загиблої знаходилось у його помешканні три дні. Весь цей час він продовжував пиячити у сусідній кімнаті. Коли протверезів, набрав родича і сказав братові, що в його помешканні "вантаж 200". Той вже викликав правоохоронців.

В Управлінні карного розшуку кажуть, що суперечка виникла на побутовому ґрунті. У чоловіка неодноразово крали золоті ланцюжки та банківські картки жінки, з якими він раніше вживав алкоголь.

Підозрюваний каже, що зі своєю жертвою вони довго товаришували і запевняє, що коханцями не були, а лише разом пиячили, бувало, по кілька днів. 

За скоєне підозрюваний може сісти за ґрати на 11 років. У його жертви залишилося двоє дорослих дітей-інвалідів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: