fbpx

Футбольне звірство: на Прикарпатті під час матчу вболівальник копнув лежачого гравця

Спорт 21:11, 07.08, 2017

Футбольні пристрасті: вчора під час матчу сільських команд Торговиця – Незвисько у Городенківському районі вболівальник команди господарів вибіг на поле і з усієї сили вдарив ногою лежачого гравця команди Незвиська.

Про це у мережі Фейсбук повідомляє користувач Bogdan Kor.

"Сьогодні під час гри Торговиця  Незвисько оцей "вболівальник", а насправді справжнє бидло, вибіг на поле і ногою з усієї сили вдарив лежачого гравця з команди с. Незвисько", – пише Богдан.

Зустріч між командами, які змагаються за кубок Городенківського району, завершилася нічиєю. Але представники команди Незвиська подали протест на результат матчу. Вони незадоволені "звірством" вболівальників команди Торговиці та несправедливими, на їхню думку, рішеннями головного арбітра матчу пана Никифорука.

"Пан Никифорук, який судив гру, з самого початку робив усе, щоб результат був позитивний для господарів, так дальше продовжуватись не може, і давайте бути послідовні".

Скаргу команди Незвиська сьогодні розглянуть на засіданні районної федерації футболу.

Не обійшлося без конфліктів і в іншому матчі на кубок Городенківського району між командами Котиківки та Рашкова. Вболівальники Рашкова, які не погоджувалися з рішенням судді, почали вибігати на поле для з'ясування стосунків, повідомляє місцева газета Край.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: