fbpx

На Калущині поліція затримала на гарячому двох злодіїв

Суспільство 17:13, 11.05, 2017

9 травня близько 20:30 до правоохоронців звернувся місцевий житель з повідомленням про те, що на території будівельного майданчика, що належить його братові, перебувають двоє невідомих чоловіків. На місце злочину негайно прибули правоохоронці, які застали зловмисників при спробі вчинення крадіжки.

Поліцейські встановили, що двоє раніше судимих за скоєння майнових злочинів чоловіків, 27-річний житель одного із сіл району та 35-річний калушанин, попередньо узгодивши свої наміри, безперешкодно зайшли на територію будівельного майданчика та розпочали завантажувати металеві труби на автомобіль "Форд Транзит".

Завдяки оперативності правоохоронців крадіїв було затримано на гарячому. Одного із чоловіків затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно за попередньою змовою групи осіб) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: