fbpx

На клумбах Івано-Франківська посадять 3,7 мільйона гривень

Суспільство 19:56, 17.02, 2017

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради провів тендер через систему ProZorro на облаштування клуб у центрі міста.

Тендер на закупівлю послуг з влаштування та утримання клумб, квітників, вазонів та інших елементів благоустрою в центральній частині міста виграло ПАТ "Зелене господарство", яке запропонувало надати ці послуги за 3 708 000 грн.

Окрім "Зеленого господарства", у тендері взяло участь ТОВ "Шляхбуд-ІФ" з попозицією 3 725 000 грн. А оголошена вартість закупівлі становила – 3 726 923 грн.

Відповідно до технічної документації переможець тендеру до 1 травня має висадити квіти на клумбах в центральній частині міста.

Окрім того, поливати квіти на клумбах, вносити у квітники мінеральні добрива та торф, очищати квітники від стебел тощо.

Крім того, технічні умови передбачають посадку літніх квітів у бетонні клумби, встановлення вазонів на електроопорах ЛЕП по вулиці Незалежності (100 штук) та догляд за ними.

На сьогодні територіальній громаді міста в статутному капіталі ПрАТ "Зелене господарство" належить 51% акцій.

За даними інформаційно-аналітичної платформи YouControl, засновником підприємства є регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській області. Статутний фонд ПрАТ "Зелене господарство", який сформували акціонери, становить 189 500 грн.

Як писав КУРС, міська рада Івано-Франківська хоче продати частку акцій територіальної громади міста в статутному капіталі ПрАТ "Зелене господарство".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: