fbpx

На Коломийщині небайдужі водії позначають фарбою ями на дорозі. ФОТОФАКТ

Суспільство 20:07, 14.05, 2016

На одній із проблемних ділянок дороги поблизу Отинії Коломийського району з’явився напис "яма". Його фарбою наніс один із водіїв, який там пошкодив своє авто.

Про це у Фейсбуці написав коломиянин Михайло Вовк.

"Минулого тижня їхав по справах у Івано-Франківськ. Побачив цікаву картину – хлопчина посеред дороги (державного значення) неподалік Отинії щось малює. Як виявилося, великими буквами на асфальті (чи як називається те, що залишилося від нього) пише "яма" і малює стрілочки",  розповів Вовк.

Хлопець розказав, що за день до цього потрапив в ту яму і сильно пошкодили своє авто, а тепер повернувся, щоб попередити інших водіїв.

"До речі, та яма насправді дуже довго мило розташовувалася на дорозі, багато хто "влітав" у неї. Не буду зараз наговорювати на владу, яка, як вони кажуть, "не має грошей", проте власними силами могла б і попереджувальний знак поставити, просто скажу,що приємно, що є люди, котрі самі потрапили в біду, але замість того, щоб "забити" і дозволити іншим водіям теж "зловити" цю яму, повернулися, щоб попередити інших",  написав коломиянин.

За його словами, ту яму згодом засипали, але такого "ремонту" вистачить на кілька днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: