fbpx

На Косівщині люди перекрили дорогу та вимагають ремонту. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:57, 21.07, 2017

Сьогодні у селі Старі Кути громада Косівщини перекрила дорогу перед мостом до міста Вижниці Чернівецької області.

Люди вимагають ремонту дороги Снятин – Косів – Старі Кути. Кілька десятків автомобілів стоять у заторах. Протестувальники пропускають карети швидких допомог. Як повідомляють очевидці, також пропустили кілька рейсових автобусів.

На акцію протесту приїхав народний депутат Юрій Соловей від 89-го виборчого округу (Верховинський, Косівський, Снятинський райони), але за кілька хвилин поїхав.

Нагадаємо, громади Косівського району попереджали про акції протесту, якщо не розпочнеться ремонт дороги Снятин – Косів – Старі Кути.

Тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути (на ділянці км 41+340 – км 50+510) Служба автомобільних доріг оголосила ще 31 травня. Очікувана вартість робіт – 84,2 млн грн. Аукціон мав відбутися 10 липня. На тендер подали пропозиції чотири підприємства, серед яких ТОВ "ПБС", наближене до народного депутата Олександра Шевченка, та ТОВ "Шляхбуд-Лім", яке пов'язують з Юрієм Солов’єм.

Однак 8 липня один з учасників, не допущених до аукціону, – ПП "Полтавабудцентр" – оскаржив в Антимонопольний комітет рішення САД щодо недопущення до аукціону.  Розгляд скарги відбудеться 24 липня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: