fbpx

На Прикарпатті готуються до нового опалювального сезону

Суспільство 18:20, 06.09, 2016

В Івано-Франківській ОДА затвердили план заходів з підготовки до опалювального періоду, а також розроблено графіки обмеження електричної енергії та графіки аварійних вимкнень.

Сьогодні під керівництвом заступника голови облдержадміністрації, голови обласного оперативного штабу Ярослава Паранюка відбулося засідання обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2016-2017 року, передає прес-служба ОДА.

Ярослав Паранюк наголосив на важливості та доцільності проведення якісних робіт щодо підготовки до нового опалювального сезону. 

Під час заходу присутні обговорили стан готовності підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Голова оперативного штабу заслухав доповіді щодо стану розрахунків усіх категорій споживачів за використаний природний газ, теплову та електричну енергії.

Також під час засідання обговорили питання порядку та стану призначення пільг і житлових субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату за електричну і теплову енергію, природний газ, тверде та рідке пічне побутове паливо на вищеназваний опалювальний період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: