fbpx

На Прикарпатті обладнають три постійні пункти перевірки вантажного транспорту

Суспільство 14:17, 17.08, 2016

Про це домовилися представники обласної Служби автомобільних доріг, "Укртрансбезпеки" та поліції.

Як повідомлялося на сьогоднішньому круглому столі, присвяченому всеукраїнському місячнику з безпеки руху, в області працює один пересувний пункт вагового контролю великогабаритного транспорту. Перевірку тоннажу фур здійснюють цілодобово – почергово в шести містах. Біля Івано-Франківська пересуваний пункт розміщують у Крихівцях на перехресті Богородчанської та Калуської трас. 

"За перевірками дорахували понад 8 млн податків, наклали 74 тис. грн. штрафів за перевезення вантажів з перевищенням ваги. Чому це важливо? Бо фури розбивають дороги", – пояснив Михайло Оленчук, т.в.о. начальника управління "Укртрансбезпеки" в області. 

За поданням відомства, яке підтримали обласна Служба автомобільних доріг та обласне управління поліції, мобільний пункт вирішено підсилити трьома стаціонарними. 

За словами Ігоря Паранюка, заступника начальника відділу з експлуатації та утримання доріг САД в області, пункти зважування великовагового транспорту обладнають у селі Сваричів Рожнятівського району, у селі Пнів під Надвірною та в селі Яворів Косівського району. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: