fbpx

На Прикарпатті працівників міграційної служби підозрюють у підробці закордонного паспорта

Суспільство 18:47, 05.07, 2017

Суд дав працівникам поліції дозвіл на вилучення документів з Богородчанського районного сектору Державної міграційної служби для проведення слідчих дій.

Як йдеться в ухвалі Богородчанського районного суду, наразі відкрите провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України – службове підроблення.

За матеріалами кримінального провадження встановлено, що 24 червня в аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів рейсу "Київ – Лондон" був затриманий 36-річний громадянин, який на паспортний контроль пред’явив прикордонному наряду паспорт громадянина України для виїзду за кордон, виданий 23 червня 2014 року.

Однак під час проведення перевірки встановлено, що у час видачі закордонного паспорта на його ім'я затриманий перебував за межами України, а паспорт видали працівники Богородчанського районного сектору ДМС України в Івано-Франківській області за його відсутності.

Суд дав дозвіл працівникам поліції вилучити документи, на підставі яких затриманий отримав закордонний паспорт у Богородчанському районному секторі ДМС. Зокрема: заяви-анкети, фотографій власника закордонного паспорта, квитанцій про оплату наданих послуг, ксерокопії паспорта громадянина України та інших матеріалів справи на отримувача.

У разі невиконання ухвали суд може дати дозвіл на проведення обшуку в Богородчанському районному секторі з метою вилучення цих документів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: