fbpx

На Прикарпатті пройде літній табір для дівчат

Стиль життя 17:46, 01.04, 2015

У липні 2015 року Всеукраїнська дитяча громадська організація "Асоціація гайдів України" запрошує дівчат різного віку до участі в таборі, що відбудеться на березі річки Черемош на Прикарпатті.

Як зазначають організатори, тематика табору: “Навколо світу за 6 днів”, повідомляє КУРС із посиланням на Ресурсний центр ГУРТ.

В програмі учасникам пропонують спілкування з гайдами та скаутами з різних кутків України, обмін досвідом та участь у цікавих активітетах, пізнавально-освітні програми, спортивні та інтелектуальні ігри, веселі вечірні програми, екскурсії по Вижницькому району місцевими пам’ятками та до Чернівців, похід в мальовничі гори Прикарпаття, відпочинок на березі р. Черемош.

Учасники проживатимуть в будинках (санвузол та душова розміщені в кожному будиночку). Їм також організують централізоване харчування.

Проте кожен учасник повинен бути забезпечений спальним мішком (на випадок непогоди), карематом, ліхтариком, КЛМН (кружка, ложка, миска, ніж), особистими речами (детальний перелік нададуть додатково).

Організатори забезпечать медпункт, спортивний інвентар, канцелярське приладдя та інше обладнання для реалізації програми табору.

Діти повинні бути дисциплінованими (дотримуватися вимог табору та розпоряджень дорослих керівників групи) та готовими жити в таборі.

Всі учасники повинні мати медичні довідки про стан здоров’я, про наявні щеплення, про стан санепідемоточення за місцем мешкання дитини. Учасники віком до 18 років мають привезти дозвіл батьків на участь у таборі.

Кожна з делегацій має підготувати домашнє завдання, яке буде вислано керівникам делегацій пізніше. Тематика програми, бюджет та допомога волонтерів додатково буде обговорюватися з організаторами після подання заявок.

Термін подання заявок на сайті – до 26 квітня 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: