fbpx

На Прикарпатті пройшов Кубок України з мотокросу. ФОТО

Спорт 16:40, 06.06, 2017

Минулої неділі в Рогатині відбувся Кубок України з мотоциклетного кросу. Позмагатися у подоланні рогатинських схилів приїхали спортсмени з Прикарпаття, Львівщини, Тернопільщини, Закарпаття, Рівненщини.

У церемонії відкриття Кубку України з мотокросу взяв участь голова районної ради Роман Гринишин, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Один із учасників турніру, майстер спорту з мотозмагань Олег Крук розповідає, що захоплюється мотокросом вже вісім років. Раніше займався у спортивній секції, тренувався самостійно. За фахом О. Крук – конструктор. Бере активну участь у змаганнях як в Україні, так і за кордоном.

Спортсмен каже, що для мотокросу важлива витривалість, тому у спортзалі на велотренажерах відпрацьовують кардіосистему, м’язи. Тренувань на мотоциклі замало. Спортсмен має бути всебічно розвинений. У цьому спорті пульс максимальний. У заїзді у спортсменів він 190 ударів за хвилину, – наголошує спортсмен.

У мотокросі важлива не тільки фізична підготовка спортсменів, а й готовність траси до змагань. Вона має бути добре розгорнута тракторами, ввечері та протягом змагань її зволожують за допомогою пожежної техніки.

Траса у Рогатині була добре підготовлена до змагань, зокрема їх організатором Ярославом Третяком. Подивитися на Кубок прийшло багато вболівальників, погода також сприяла гарному відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: