fbpx

На Прикарпатті відкрили пам'ятну дошку в честь загиблого на війні спецпризначенця

Суспільство 18:25, 26.01, 2015

Її відкриття співпало з днем, коли українці вшановували пам’ять трагічно загиблих внаслідок обстрілу мирних жителів Маріуполя, тож розпочалося воно хвилиною мовчання.

У грудні минулого року в селі Торговиця Коломийського району на подвір’ї батьків загиблого бійця міліцейського спецпідрозділу Петра Остап’юка освятили капличку, споруджену на знак пам’яті про нього зусиллями коломийських міліціонерів. А напередодні до сільської школи, де навчався майбутній правоохоронець, приїхали представники обласної та районної влади, керівники органів внутрішніх справ, бойові побратими Петра, зійшлися місцеві мешканці, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Відкрили меморіальну дошку брати загиблого міліціонера Іван і Анатолій Остап’юки та начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. Відтак запрошені представники духовенства відправили поминальну панахиду.

Керівник прикарпатської міліції подякував батькам Петра Остап’юка за виховання сина – справжнього патріота, мужність та самовідданість якого є прикладом для наслідування нинішнім та майбутнім правоохоронцям. Він запевнив, що працівники прикарпатської міліції завжди пам’ятатимуть про жертовність їхнього сина та його бойових побратимів, які ціною власного життя заплатили за цілісність та незалежність України.

У пам’ять про загиблого під час виконання службових обов’язків односельця-міліціонера жителі села Торговиця відтепер щорічно проводитимуть спортивні змагання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: