fbpx

На Рогатинщині 31-річний чоловік вкрав жіночий гаманець

Суспільство 07:17, 27.06, 2017

До Рогатинського відділення поліції звернувся 66-річний мешканець Івано-Франківська з повідомленням, що з будинку в с. Григорів пропав гаманець його дружини з банківськими картками, 300 гривнями, золотою каблучкою та пенсійним посвідченням.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, потерпілий із дружиною приїхали у село і пішли поратись на город. У цей час попри домогосподарство проходив зловмисник, який, помітивши, що нікого немає, через незачинене вікно проник до будинку, звідки поцупив жіночий гаманець. У гаманці було дві банківські картки, гроші, золота каблучка та пенсійне посвідчення.

Зловмисник виявився причетним до ще однієї крадіжки кількома днями раніше. Лиходій таким самим способом проник до будинку свого односельця, звідки викрав гроші.

У скоєному зловмисник зізнався. Жіночий гаманець, банківські картки, гроші та пенсійне посвідчення правоохоронці вилучили, а золоту каблучку злодій встиг здати в ломбард, виручивши за неї 1500 гривень, які витратив на власні потреби.

За фактами вказаних крадіжок розпочаті кримінальні провадження. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: