fbpx

На розвиток пластового центру в Івано-Франківську в бюджеті заклали півмільйона гривень

Суспільство 18:46, 04.02, 2016

У приміщенні обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася конференція "Національно-патріотичне виховання молоді засобами пластової виховної методики: проблеми та перспективи розвитку".

Виступаючи перед присутніми, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк акцентував на доцільності існування організації та повідомив, що облдержадміністрація й надалі сприятиме розвитку "Пласту".

"Завдяки зусиллям представників скаутської організації ми змогли відкрити обласний пластовий центр і вже з вересня минулого року розпочали його фінансувати. У бюджеті на 2016 рік заклали більше півмільйона гривень на його розвиток", – наголосив Ігор Пасічняк.

Варто зазначити, що на теренах Івано-Франківщини пластовий центр діє з 2002 року.

Член окружної пластової ради Івано-Франківської округи Ярема Зварчук розповів про роботу єдиного обласного дитячо-юнацького пластового центру, який функціонує як позашкільний заклад освіти.

"Організація "Пласт" побудована на християнських засадах та спрямована на всебічне патріотичне виховання української молоді. Для покращення розвитку пластунів Івано-Франківщини потрібна допомога представників виконавчої влади і органів місцевого самоврядування. Це, зокрема, стосується надання приміщень для проведення виховної роботи, транспорту та фінансової підтримки для реалізації різних проектів", – озвучив голова окружної пластової ради Івано-Франківської округи Володимир Федорак.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: