fbpx

На Сході бойовики 56 разів обстріляли українських військових

Суспільство 10:00, 29.07, 2016

За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосував 82-мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому та Майорську, гранатомети – у Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським. 

На Маріупольському напрямку вчора близько 21.00 години ворожі диверсанти у кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити наші опорні пункти у Мар’їнці.

Українські воїни відкрили вогонь у відповідь та змусили противника відступити. Втрат серед наших бійців немає. Також у Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення Сил АТО з 82-мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів.

На Луганщині противник вів гранатометний вогонь по Лопаскиному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: