fbpx

На території військкомату зведуть будинок для учасників АТО

Суспільство 12:07, 06.09, 2017

На земельній ділянці по вулиці Довженка, яка належить обласному військовому комісаріату, планують збудувати багатоквартирний житловий будинок для учасників АТО.

Комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу розглянула питання про затвердження технічної документації з поділу земельної ділянки по вулиці Довженка у селі Крихівці.

Мова йде про ділянку військкомату площею 1,4 га, півгектара з якої відводиться на зведення будинку для учасників АТО.

Голова комісії Остап Дзеса висловив побоювання щодо прийняття такого рішення.

"Це дуже тонке питання. Там територія 1,4 га. Ми хочемо забрати не в будь-кого, а у військкомату півгектара поля і побудувати будинок, – сказав Дзезса.  Ми повинні убезпечитися, щоб ділки від цих справ не побудували будинок, зробили бізнес, а учасникам АТО виділили якихось 5-10 квартир".

Він запропонував виписати, скільки квартир отримають учасники АТО, щоб не стати заручниками нечесних маніпуляцій.

Олександр Левицький, депутат облради і заступник міського голови, зазначив, що замовником будівництва буде обласна спілка учасників АТО і міська рада не втручається у розподіл квартир.

Комісія підтримала проект рішення, але Дзеса сказав що до сесії потрібно доопрацювати питання, щоб "убезпечитися від нечистоплотних людей, які наживаються на будь-чому".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: