fbpx

На вулиці Криховецькій у Франківську, де постійно стаються ДТП, встановлять світлофор

Суспільство 11:21, 25.04, 2017

Про це йшлося на щотижневій оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська.

Цього тижня завершується виготовлення проектної документації зі встановлення світлофора на нерегульованому пішохідному переході по вулиці Криховецькій, повідомив директор КП "Міськсвітло" Віктор Синишин. На цьому місці найчастіше стаються ДТП, тож поліція разом із комунальними службами міста вирішили дещо змінити схему дорожнього руху.

огодження отримали. Впродовж двох тижнів встановлять новий світлофор", – відзвітував меру Синишин. 

Зміни потребує і дорожня розмітка, зазначив начальник патрульної поліції міста Дмитро Міхалець.

"Це дорога державного значення і погодження щодо зміни схеми дорожнього руху мусить бути затверджене в міністерсстві у Києві. Наразі укладена змінена схема, всі місцеві служби її погодили, чекаємо остаточного погодження і встановлення нового світлофора", – додав Міхалець.  

За його словами, вчора на згаданому відтинку автотраси на Криховецькій знову сталася ДТП з потерпілими. Близько 10.00 години "Фольксаген Гольф" не вибрав безпечну швидкість і вїхав у капот легковику "Чері", який саме зупинився перед переходом. Пасажири, діти 12-ти і 8-и років, травмувалися – отримали забої.

"На місці працювала слідчо-оперативна група. Водій Гольфа, винуватець ДТП, виявився у стані алкогольного сп’яніння", – зазначив Міхалець. 

Як повідомляв КУРС, 7 квітня у Крихівцях 17-річний водій на смерть збив жінку і втік з місця ДТП. За тиждень до того ДТП в цьому місці вчинила напідпитку жінка на BMW: наїхала на трьох людей. 

Читайте також: Смертельна ДТП на Криховецькій: причини, наслідки і висновки

За минулий тиждень в Івано-Франківську патрульна поліція виїжджала на виклики понад тисячу разів. Затримали 21 водія у стані алкогольного сп’яніння за кермом та зафіксували 10 випадків зберігання наркотиків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: