fbpx

На Яремчанщині планують створити асоціацію готельєрів

Суспільство 07:08, 07.08, 2016

За ініціативи ГО "Інститут розвитку Яремчанського краю" та за підтримки відділу економіки і промисловості в приміщенні Яремчанської міської ради відбулась зустріч готельєрів.

Обговорювалось питання доцільності створення Асоціації готельєрів, інформує Політичний оглядач.
Окрім готельєрів, участь у заході взяли представники міської влади, "Інституту розвитку Яремчанського краю", проекту ПРОМІС, туристичної фірми "100 стежин", "Центру ділових та соціальних ініціатив м. Яремче" та ЗМІ. Основним питанням заходу стало обговорення необхідності створення спільної громадської платформи "Асоціація готельєрів Яремчанщини", яка об’єднає готельні адміністрації для вирішення поточних та стратегічних питань розвитку та життєдіяльності готельної індустрії на Яремчанщині, буде комунікатором обміну кращих практик з надання туристичних послуг. З цього приводу висловилися всі присутні готельєри, які поділилися своїми проблемними питаннями щодо розвитку готельної справи у регіоні та повністю підтримали ідею створення такої Асоціації.
"Створення та функціонування асоціації готельєрів дасть можливість якісно покращити рівень надання туристичних послуг та збільшити кількість туристичних потоків до нашого Яремчанського краю. Окрім цього, дозволить спільними зусиллями вирішувати існуючі проблеми та обмінюватися кращими практиками між власниками готелів", – зауважив голова правління ГО "Інститут розвитку Яремчанського краю" Андрій Дзвінчук.
Після жвавого обговорення учасники заходу прийняли рішення провести у вересні цього року велику конференцію готельєрів, куди запросити всіх готельєрів нашого регіону та детально обговорити основні етапи та процедуру створення "Асоціації готельєрів Яремчанщини".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: