fbpx

Начальника прикарпатського лісу звільнили – шукають нового

Суспільство 10:37, 22.02, 2017

Держлісагентство оголосило конкурс на зайняття вакантної посади Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

З 21 лютого 2017 року наказом Державного агентства лісових ресурсів України оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців територіальних органів, йдеться на сайті агентства.

"Ми розпочинаємо комплексне оновлення лісової галузі. Своїм наказом оголосила конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців територіальних органів Держлісагентства", – написала на своїй сторінці у фейсбуці голова Держлісагентства Христина Юшкевич.

Як відомо КУРСу, минулого тижня в Держлісагентстві погодили звільнення багаторічного начальника обласного управління лісового і мисливського господарства Олексія Голубчака. Голубчак звільнений в порядку переводу на іншу посаду: він працюватиме заступником нового начальника управління, якого визначать на конкурсі. 

Окрім Івано-Франківського управління, конкурсний відбір оголошено також на посади начальників Запорізького, Луганського, Рівненського, Харківського, Хмельницького, Чернігівського обласних управлінь лісового та мисливського господарства і Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства; перших заступників – головних лісничих Дніпропетровського та Миколаївського обласних управлінь лісового та мисливського господарства; заступника начальника – головного інженера Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства; заступника начальника Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства; заступника начальника – завідувача сектору планування та економічного аналізу Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства; заступника начальника – начальника відділу фінансів та економіки Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства, заступника начальника – завідувача сектору економіки, фінансування та планування Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Термін прийняття документів – 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу. Конкурсні відбори розпочнуться з 20 березня 2017 року.

З загальними умовами проведення конкурсу та спеціальними вимогами до осіб, які претендують на зайняття посади державної служби категорії "Б", можна ознайомитися на сайті Держлісагентства у рубриці "Конкурсний відбір керівників" за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: