fbpx

Нардеп Шевченко пропонує викинути міського голову і депутатів з міськради через вікна

Суспільство 12:29, 18.04, 2017

Народний депутат від Івано-Франківська Олександр Шевченко пропонує франківцям зібратися під міською радою і викинути через вікна міського голову і провладних депутатів міськради.

Народний депутат Олександр Шевченко у соціальній мережі Фейсбук висловив невдоволення діями івано-франківської влади щодо передчасного, на його думку, завершення опалювального сезону в Івано-Франківську.

Нагадаємо, сьогодні міський голова Руслан Марцінків доручив "Теплокомуненерго" відновити опалення в медичних закладах міста у зв'язку з холодною погодою. 

Шевченко пригадав, як Руслан Марцінків, будучи народним депутатом у Верховній Раді, виступав за автономне опалення у місті.

"Все, що потрібно знати про гасла популістів… І про нашу брехливу владу міста, яка з отих свободівських популістів перетворилась в хабарників та перевертнів…" – написав Шевченко.
І додав, що франківці повинні показати владі її місце.
"Тут все просто. Зібрались перед будівлею мерії 20 000 осіб і через вікна викинули владу. Мера разом з провладними депутатами у міській раді, які грають під дудку мера …"
1
Також у коментарях Шевченко дав оцінку міській владі, назвавши керівників міста "моральними і матеріальними жебраками".
"Друзі, запам'ятайте добре цей час, цю владу, попередників у владі міста… Всі вони прийшли у владу матеріальними та моральними жебраками. Пішли з влади тільки моральними жебраками, бо на інше й не спроможні. Але все ж прийде час патріотів не на словах, а на справах… І від Вас, Друзі, то залежить, як скоро… Зараз влада немає ані Віри, ані слова, ані совісті. І не дає місту жодної надії на краще… Думайте, щоб зрозуміти… Читайте, щоб знати… Дивіться, щоб побачити…"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: