fbpx

Не дочекавшись ремонту дороги, громада Підмихайля почала самостійно бетонувати її

Суспільство 15:41, 02.10, 2014

На Калущині, в одному з найбільших сіл району Підмихайлі, близько двох десятків мешканців села почали самостійно ремонтувати дороги.

Зокрема, ремонтом доріг займаються Олег Матіїв, Назар Прокопів, Богдан Олевич, Михайло Федорів, Руслан Суслик, Віталій Штогрин, Іван Бойчук, Любомир Івашків, Любомир Петрів, повідомляє КУРС з посиланням на Калуську РДА.

Ці хлопці та ще кілька їхніх друзів активно взялися впроваджувати ідею Олега Матіїва і Назара Прокопіва, що ями на дорогах потрібно бетонувати. Таку ідею підтримала не лише молодь, яка працювала. Передусім підтримали підприємці, які здавали добровільні внески. До доброї справи долучилися й небайдужі підмихайляни.

Завізши з річки щебеню, хлопці змішували його з цементом і заливали в ями на дорозі, яку вже кілька років не ремонтували. Більшість робіт вже проведено. Вдалося провести ямковий ремонт центральної вулиці в селі – вулиці Скородинського. Варто додати, що це не невеличка дорога, а тягнеться вона на кілька кілометрів. Тож як буде погода, хлопці планують завершити ремонт центральної вулиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: