fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Лічильники мотають кубометри повітря: спеціалісти "Івано-Франківськстандартметрології" провели аналіз газу у Биткові. ВІДЕО

Лічильники мотають кубометри повітря: спеціалісти "Івано-Франківськстандартметрології" провели аналіз газу у Биткові. ВІДЕО

Суспільство 21:30, 09.02, 2016

На замовлення журналістів фахівці ДП «"вано-Франківськстандартметрологія" дослідили якість природного газу в побутових умовах. Проби відібрали у приватному помешканні в прикарпатському селі Битків Надвірнянського району.

"Якість газу – незалежне дослідження",  представило результати своєї роботи ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" у соцмережі Фейсбук.

Поширюючи відео, спеціалісти Стандартметрології пояснили, що провели відбір природного газу за зверненням телеканалу ICTV. За допомогою пробовідбірника, розробленого науковцями підприємства, взяли на аналіз газ безпосередньо в оселі у споживача у селі Битків Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Місце відбору природного газу для подальшого дослідження його якості було визначено представниками телеканалу ICTV за погодженням з ПАТ "Івано-Франківськгаз".

"Залучення фахівців ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" до таких досліджень зумовлено як наявністю у підприємства унікального в Україіні приладу для відбору природного газу у побутових умовах, так і професійністю і незалежністю здійснюваних підприємством досліджень та експертиз. Деталі та результати у сюжеті",  повідомили експерти. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: