fbpx

Німецькі інвестори побудують на Прикарпатті завод на 800 робочих місць. ФОТО

Економіка 14:23, 12.04, 2016

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук сьогодні зустрівся з представниками німецького холдингу Leoni AG, які збудують в Коломиї завод з виробництва деталей для автомобілів.

Як нещодавно повідомляв КУРС, німецькі постачальники деталей для автомобільної промисловості заявили про наміри побудувати нові заводи на Західній Україні протягом найближчих років.

Поки що інвестори збудують тільки завод на Коломийщині. В їхніх планах побудувати ще три заводи, але вони поки не визначились, чи вони будуть саме на Прикарпатті.

Інвестори планують вкласти в будівництво заводу 6 мільйонів євро та ще 8 мільйонів євро в обладнання. Завод створить вісімсот робочих місць для прикарпатців.

Олег Гончарук подякував представникам компанії за рішення про інвестицію на Франківщині та пообіцяв всебічно підтримувати їхню ініціативу.

Довідково:

Leoni AG – німецьке холдингове акціонерне товариство. Головні напрями холдингу: виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, дротів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості. Ключові клієнти холдингу: General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Cummins, Caterpillar, DAF.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: