fbpx

Обдаровані діти Калущини поїхали на відпочинок до Польщі

Суспільство 12:22, 20.06, 2017

Минулої неділі 20 обдарованих учнів зі шкіл Калуського району вирушили на оздоровлення до Олькуського повіту Малопольського воєводства Польщі.

Олькуський повіт є партнером району, і в кінці травня польська делегація на чолі зі старостою Павелом Пясним побувала на Калущині. Тепер на їх запрошення до Польщі поїхали переможці олімпіад, мистецьких та інших конкурсів, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
За словами начальника відділу освіти РДА Оксани Савчук, діти перебуватимуть в Польщі протягом тижня. Вони зможуть не лише оздоровитися, а й побачити багато нового, познайомитися з польською культурою і звичаями, заприятелювати з однолітками. Всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, взяла на себе польська сторона.
 

Дітей під час подорожі супроводжуватимуть завідувач райвідділу освіти Галина Фрик, Ірина Хомин та Світлана Туряниця, а також вчитель польської мови Вістівської школи Оксана Химич, яка водночас буде виконувати роль перекладача.

Провести школярів у дорогу прийшли не лише їхні батьки, а й голова Калуської райдержадміністрації Наталія Бабій. Вона побажали дітям гарного відпочинку і нових вражень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: