fbpx

Обласна рада призначила керівника ОТБ "Галичина"

Суспільство 11:15, 24.03, 2017

Обласне телебачення "Галичина" очолить депутат обласної ради, "свободівець" Ігор Дебенко.

Призначення Ігоря Дебенка на посаду генерального директора ОТБ "Галичина" підтримали 49 депутатів депутатів. 20 депутатів не голосували, ще 4 утрималися. Через конфлікт інтересів не брав участь у голосуванні сам Ігор Дебенко.

Проект рішення про призначення генерального директора ОТБ "Галичина" депутатам представив Василь Даниш.

Перед голосуванням Ігор Дебенко звернувся  до колег з трибуни облради. Він розповів про роботу телеканалу, досягнення за 25 років безперервного мовлення.

"Нашим пріоритетом будуть достовірність, об’єктивність і незаангажованість", – сказав Ігор Дебенко.

У майбутньому телеканал працюватиме над зміною формату, впроваджуватиме нові проекти, щоб зацікавити всі категорії населення.

З Ігорем Дебенком буде заключений контракт на 5 років.

За призначення Ігоря Дебенка не голосувала фракція "ВОЛЯ". Волівці вимагають відкритих конкурсів на посади.

"Наша фракція буде утримуватися сьогодні. Ми вважаємо, що після Революції Гідності маємо припинити практику непрозорих кадрових призначень. Ми вважаємо, що кожне призначення має бути відкритим конкурсом. І друге – генеральний директор ОТБ "Галичина" має бути аполітичним",  сказала голова фракції "ВОЛЯ" Ольга Галабала.

Голова обласної ради Олександр Сич зазначив, що призначення відбулося згідно з чинним законодовством і прийнятими облрадою положеннями.

Як писав КУРС, 23 грудня облрада звільнила гендиректора ОТБ "Галичина" Ольгу Бабій, яка протягом 25 років очолювала ОТБ. Пізніше колектив телеканалу підтримав підтрима призначення на посаду гендиректора Ігоря Дебенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: