fbpx

Облрада на третину зменшить видатки на ремонт доріг місцевого значення

Економіка 13:42, 11.01, 2016

На засіданні комісії з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства розглянули зміни до обласного бюджету.

Директор Департаменту фінансів Івано-Франківської ОДА Галина Карп пояснила причини змін у головному фінансовому документі області. За її словами, обласна рада повинна привести обласний бюджет у відповідність до державного. 

"Так, обласний бюджет збільшиться на 20%, тобто на 253,2 млн гривень. Зміни, що стосуються комісії: цьогоріч на дороги замість запланованих попередньо 21 млн грн з обласного бюджету виділять 14 млн – по 1 млн. на кожен районний бюджет. Але ці видатки будуть компенсовані тим, що у держбюджеті передбачений Фонд регіонального розвитку у сумі 121 млн грн, а також субвенція на соціально-економічний розвиток у сумі більше 1 млрд грн. Молодіжне кредитування житла за відповідною програмою на прохання учасників АТО збільшено на 2 млн грн, тобто з 4 до 6. Також передбачено 1,5 млн грн на облаштування електронної системи голосування облради", – зазначила Галина Карп.

Як повідомляв КУРС, 25 грудня Івано-Франківська обласна рада прийняла обласний бюджет на 2016 рік. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: