fbpx

Олександр Шевченко готовий стати першим депутатом, чию електронну декларацію перевірить НАЗК

Суспільство 11:13, 04.11, 2016

Україна повинна стати державою, в якій немає прихованих статків. Про це 3 листопада в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив народний депутат з УКРОПу Олександр Шевченко.

Нардеп наголосив, що готовий стати першим політиком, чиє майно буде перевірене Національним агентством з питань запобігання корупції.

"Я готовий показати свої декларації за всі роки. Я думаю, що мою декларацію перевірять рівно за півгодини, тому що там нічого ховати, там все абсолютно прозоро й чітко", – заявив Олександр Шевченко.

Політик також зазначив, що він має благодійний фонд і значну частину коштів спрямовує на допомогу людям, які її потребують, зокрема в Івано-Франківську.

За словами Олександра Шевченка, він збирається відмовитися від заробітної платні народного депутата і закликав зробити те ж саме колег, які мають фінансові заощадження.

Водночас нардеп висловив сумніви щодо наявності в деяких чиновників задекларованих ними коштів. За його словами, нечисті на руку службовці могли вказати у своїх деклараціях мільйонні статки для того, щоб легалізувати отримані в майбутньому хабарі. Таким чином корупціонери завжди зможуть пояснити походження свого майна, пославшись на те, що вже мали його раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: