fbpx

Олександр Сич передав естафету "Ice Bucket Challenge" Дмитру Булатову, Олегу Мусію та Євгену Нищуку

Суспільство 11:37, 27.08, 2014

Віце-прем'єр-міністр, екс-голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич взяв участь у всесвітньому флеш-мобі "Ice Bucket Challenge".

“Сьогодні вранці із задоволенням перейняв естафету #icebucketchallenge від Andrew Tkachuk. Перерахував кошти на Допомога Державній Прикордонній Службі України. Кидаю виклик Міністрові молоді та спорту України Dmitry Bulatov, Міністрові охорони здоров’я України Олег Мусій та Міністрові культури України Євген Нищук. Тож, колеги, гартуйтеся! Правила естафети: якшо ви відмовляєтесь вилляти на себе відро крижаної води, маєте перерахувати 100$ на підтримку наших військових, якщо ж приймаєте естафету, – ця сума зменшується до 100UAH”, – написав Олександр Сич на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, за правилами флешмобу, учасник повинен облитися крижаною водою, записати це на відео і викласти ролик в інтернет. Після цього учасник може “кинути виклик” трьом людям, які повинні будуть впродовж 24 годин зробити те ж саме. Якщо той, кому кинули виклик, відмовиться обливатися, він повинен внести певну суму на рахунок однієї з благодійних організацій. Українці перераховують кошти Фонду Таблеточки.

Як писав КУРС, раніше до флешмобу долучилися: ресторатор Юрко Филюк, народні депутати Руслан Марцінків та Олександр Шевченко, голова ПАТ “Прикарпаттяобленерго” Олександр Бубен. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: