fbpx

Отця, який на смерть збив жінку у Хом'яківці, освідчили на алкоголь

Суспільство 09:51, 22.06, 2016

Винуватця смертельної ДТП на Тисмениччині, який ввечері 20 червня збив сім'ю та втік з місця ДТП, правоохоронці розшукали наступного дня зранку і освідчили алкоголь.

Про це КУРСу повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Як повідомляв КУРС, керівник релігійної організації УГКЦ "Місійне згромадження Святого апостола Андрія" ввечері 20 червня скоїв смертельну ДТП в селі Хом'яківка, відомому своїми відпочинковими комплексами, та втік з місця ДТП. На сайті УГКЦ вказано, що керівником згромадження є отець Тихон Кривецький. 

Найбільше від наїзду постраждала 33-річна жінка. Її з діагнозом політравма доправили до обласної клінічної лікарні. Попри намагання медиків врятувати її життя не вдалося – вранці, не приходячи до тями, жінка померла.

Постраждала у ДТП дівчинка з переломом ноги госпіталізована до обласної дитячої клінічної лікарні.

Про автомобіль, яким було вчинено наїзд, працівникам поліції, трохи оговтавшись, дещо зміг розповісти чоловік, який також отримав тілесні ушкодження в аварії, але від госпіталізації відмовився. За його словами, це був темний джип. Крім того, поліцейські виявили на місці ДТП уламки транспортного засобу, за якими їм вдалося встановити його модель.

Вже надранок правоохоронці відшукали пошкоджений в автопригоді "Джип Гранд Черокі", який належить 38-річному священику, мешканцеві Тисмениці, на одній з станцій техобслуговування. Машину вилучили, а дещо згодом працівники поліції розшукали та опитали і її власника, котрий був за кермом у момент наїзду на пішоходів. Отця освідчили на алкоголь у крові. Результати аналізів очікують в межах 5 днів.

Зараз слідчі з'ясовують, за яких конкретно обставин сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, а також чому водій автомобіля втік з місця аварії.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: