fbpx

Петро Шкутяк першим підтримав ініціативу прикарпатських енергетиків

Політика 10:19, 26.09, 2014

ПАТ "Прикарпаттяобленерго" запропонувало політикам розміщувати агітацію на електроопорах за гроші, які потім будуть перераховані на потреби вояків АТО. Першим, хто відгукнувся на пропозицію обленерго, став кандидат в депутати по округу №83 Петро Шкутяк.

Для тих політсил, що обклеюватимуть стовпи самовільно, ініціативною групою мешканців Івано-Франківська буде створено віртуальну "Опору ганьби" – спеціальну сторінку в соціальній мережі, куди усі охочі зможуть додавати фото незаконної агітації та адреси вулиць, на яких приклеєна "ліва" реклама. Енергетики в свою чергу інформуватимуть громадськість про тих політиків, які згодилися надавати рекламу добровільно, та перелік вулиць, на яких розміщена "легальна" реклама, повідомляють в "Прикарпаттяобленерго".

Читайте також: Прикарпатські енергетики "вішатимуть" кандидатів, які безплатно обклеюють електроопори рекламою, на спеціальний стовп ганьби

"Наша компанія встановила символічну ціну за розміщення одного плакату на опорі на 1 місяць – 10 грн. з ПДВ, – зазначають у ПАТ "Прикарпаттяобленерго". – Ми переконані, що така ініціатива дозволить залучити політиків до доброї справи та допоможе упорядкувати безладне заклеювання нашого міста та області листівками. Також це дуже хороший тест на порядність для тих, хто хоче прийти до влади, адже якщо політик готовий порушувати правила і шкодує мінімальну суму на благодійність, як можна йому довіряти у більш масштабних питаннях?"

Зазначимо, це не перша благодійна ініціатива прикарпатських енергетиків. Підприємство постійно долучається до підтримки АТО, збирає кошти, забезпечує власних працівників – учасників бойових дій усім необхідним. Нещодавно волонтери підприємства провели кампанію зі збору 55 тисяч гривень на закупівлю 100 комплектів термобілизни для вояків. За два тижні енергетикам вдалося зібрати більше 64 тис. грн. На цьому благодійні акції обленерго на підтримку наших військових не завершуються.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: