fbpx

У Тисмениці весілля отруїлося ковбасою: молодята і 20 гостей – у лікарні

Суспільство 20:31, 27.06, 2016

Після святкування весілля 25 червня в одному із закладів громадського харчування у Тисмениці 22 гостей потрапили із харчовим отруєнням у лікарню.

З 80 гостей весілля, котрі брали участь в урочистій події, станом на 19:00 27 червня 2016 року, в обласну інфекційну лікарню м. Івано-Франківська потрапило 22 особи, в тому числі двоє дітей до 14 років.

При поступленні відмічали загальну слабкість, блювоту, діарею, підвищену температуру тіла, повідомили КУРСу у Держпродспоживслужбі в Івано-Франківській області.

Частина хворих – у реанімації. Пацієнтів продовжують доставляти в інфекційну лікарню, повідомили в службі "03".

Потерпілим у лікарні надається необхідна медична допомога.

Для з’ясування обставин і причин виникнення захворювання спеціалістами Держпродспоживслужби та ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" проводиться епідеміологічне розслідування цього випадку.

Як вдалося з'ясувати КУРСу, масове отруєння спіткало весілля, яке гуляло в тисменицькому ресторані "Ювілейний". Його причиною швидше за все стали ковбасні вироби.

Ковбасу, яка зіпсувала весільну гостину, заготовляли її організатори – купили у приватника.

"Підприємця, який виготовив неякісну ковбасу, вже встановили і, здається, вже навіть відвідали відповідні служби", – повідомила КУРСу секретар Тисменицької міськради Наталія Сворак.

За її словами, серед 22 госпіталізованих в інфекційну лікарню – молодята. Обом стало зле вже над ранок. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: