fbpx

Поліція доставить Халаменду на суд примусово

Суспільство 09:25, 18.02, 2016

В Івано-Франківському міському суді відбулося друге слухання адміністративної справи громадянина Халаменди Ігоря Анатолійовича за правопорушення, передбачене статтею 185 КУпАП України (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Минулого разу суд відклав слухання справи, бо Ігор Халаменда не з'явився. Його адвокат сказав, що підсудний відбув на 90-денний курс реабілітації до держави Ізраїль.
 
Цього разу Халаменди також не було в суді. 
 
"Крім останньої інформації, яку я вже повідомляв суду, нової не маю. Документа перебування особи на лікуванні за межами країни немає. Документи будуть уже після завершення лікування", – повідомив суду адвокат. 
Суд відклав справу на 1 березня і застосовував до особи, що викликається, примусовий привід. Поліцію зобов'язали доставити Ігоря Халаменду в залу суду. 
 
В Івано-Франківському міському суді вважають за необхідне повідомити, що розгляд справи щодо правопорушення, в якому обвинувачують Ігоря Халамеду, відповідно до вимог КупАП відбувається за обов'язкової участі особи, яку обвинувачують.
 

Нагадаємо, що 08 лютого 2016 року близько 04.30 години ранку Ігор Халаменда, кермуючи автомобілем, здійснив обгін патрульного авто поліції на перехресті вулиць Грушевського – Вагилевича.

На вимогу патрульних зупинитися він не підкорився і продовжив рух. Врешті патрульні зупинили Халаменду, який тікав від них "під наркотиками". 

Після цього колишній депутат міської ради, підприємець Ігор Халаменда, більш відомий за прізвиськом "Бура", підійшов до правоохоронців й почав їх нецензурно ображати та смикати за формений одяг, чим вчинив злісну непокору законним вимогам працівників поліції, повідомила прес-служба суду.

 
 
 
 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: