fbpx

Поліція вдруге затримала білявку, яка збила трьох людей, – жінка кидається на медиків та патрульних. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:01, 23.07, 2017

Патрульні поліцейські затримали Тетяну Михайлову, яка в стані алкогольного сп'яніння кидалася під автомобілі на вулиці Сахарова та нападала на працівників наркодиспансеру.

З вулиці Сахарова Тетяну Михайлову в наркологічний диспансер забрали медичні працівники. Але білявка від здачі крові відмовилася та напала на працівницю диспансеру, подряпала їй руки. Відтак медики викликали патрульних.

З диспансеру жінку забрали у міський відділ поліції на Бельведерській. Але це ще більше розізлило порушницю, вона почала лаятися на поліцейських, погрожувати їм, кидалася, намагалася подряпати обличчя. Жінку довелося взяти у кайданки. 

Зараз на неї оформляють постанови за статтями 173 КУпАП (дрібне хуліганство), ст 178 КУпАП, (поява у громадському місці в стані алкоголього сп'яніння) та ст 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Також працівниця диспансеру написала заяву про нанесення їй легких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, 31 березня на вул. Криховецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу, збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

12 квітня Апеляційний суд Івано-Франківської області частково задовольнив скаргу Тетяни Михайлової на обраний міським судом запобіжний захід, зменшивши розмір застави з 1,3 млн грн до 256 тисяч. У разі внесення застави Михайлова повинна утриматися від спілкування з потерпілими, здати документи, що дозволяють виїзд за кордон. Також суд заборонив їй відвідувати бари, кафе та інші заклади, де продаються спиртні напої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: