fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Порошенко: Ми маємо усі можливості найближчим часом співати гімн України у Донецьку під жовто-блакитними кольорами

Порошенко: Ми маємо усі можливості найближчим часом співати гімн України у Донецьку під жовто-блакитними кольорами

Політика 13:07, 22.05, 2016

Президент України Петро Порошенко заявив, що українці мають усі можливості найближчим часом співати гімн України та футбольний гімн у Донецьку під жовто-блакитними кольорами.

Як передає УНІАН, про це Глава держави сказав сьогодні під час урочистостей, присвячених від’їзду національної збірної України на чемпіонат Європи-2016 сьогодні на Михайлівській площі у Києві.

Порошенко зазначив, що 10 червня в Парижі розпочинається Євро-2016. Президент під час проводів збірної згадав про події Чемпіонату Європи 2012 року.

"У мене перед очима стоїть чемпіонат Європи 2012 року. Що для мене було найяскравішою подією цього чемпіонату? Виявляється, не події на футбольному полі, а 2 година ночі, Донецьк, огорнутий у жовто-блакитні кольори, який співає український гімн, і це було об’єднання усього Донецька і всієї України, і я переконаний, що футбол відіграє таку саму важливу роль, і ми маємо усі можливості найближчим часом співати футбольний гімн, український гімн у Донецьку під жовто-блакитними кольорами", – заявив Порошенко.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/politics/1352300-poroshenko-mi-maemo-usi-mojlivosti-nayblijchim-chasom-spivati-gimn-ukrajini-u-donetsku-pid-jovto-blakitnimi-kolorami.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: