fbpx

Працівники НАБУ затримали помічника прикарпатського нардепа. ВІДЕО

Суспільство 11:48, 14.07, 2017

Сьогодні зранку працівники Національного антикорупційного бюро України затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка.

Цю інформацію ZAXID.NET повідомила речниця підприємства Ірина Микольців.

"Можу лише сказати, що працівники НАБУ затримали директора нашого підприємства Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка. Ні причин затримання, ні інших деталей наразі не знаю", – сказала Ірина Микольців.

У прес-службі НАБУ наразі не повідомляють ніякої інформації з цього приводу. Відомо лише, що затриманих доставили до Львівського територіального управління Антикорупційного бюро України.

За попередньою інформацією, причина затримання – корупція та розкрадання державного майна.

Відомо, що 14 липня президент України Петро Порошенко в межах робочого візиту до Львова повинен відвідати бронетанковий завод.

Роман Тимків є помічником народного депутата від 89-виборчого округу Юрія Солов'я. Обов'язки помічника він виконує на громадських засадах.

Нагадаємо, Роман Тимків був депутатом Івано-Франківської міської ради попереднього скликання від партії "Третя Сила", від якої у 2010 році Соловей балотувався на міського голову Івано-Франківська.

Це вже другий помічник Юрія Солов'я, якого затримали правоохоронці. Як писав КУРС, у 2015 році працівники поліції затримали помічника нардепа Солов'я, який організував дві потужні нарколаболаторії. Відтак нардеп звільнив його через проблеми з законом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: