fbpx

Правоохоронці впіймали раніше судимого франківця, який сп'яна "замінував" фонтан

Суспільство 15:13, 21.11, 2016

Днями до поліції зателефонував невідомий та повідомив про те, що 19 листопада о 00.40 год. на вул. Незалежності в Івано-Франківську замінований фонтан.

Працівники поліції оперативно виїхали на місце події з метою проведення перевірки щодо виявлення вибухонебезпечних предметів із залученням службової собаки, вибухотехніків із спеціальним технічним обладнанням тощо. У результаті пошуків вибухівки не знайшли.

Правоохоронці встановили та затримали для з’ясування обставин підозрюваного у неправдивому повідомленні. Ним виявився житель обласного центру 1982 р. н., раніше судимий за вчинення крадіжок з проникненням у житло, інше приміщення.

Чоловік визнав, що це він телефонував, а свої дії пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зараз правоохоронці вирішують питання про оголошення зловмисникові підозри, відповідно до вчиненого ним правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, яке карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. Мобільний телефон, з якого він здійснив дзвінок у поліцію, правоохоронці вилучили. Проводиться слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: