fbpx

Проект "ВелоКосів" святкує п'яту річницю і запрошує на дівочий велопарад

Стиль життя 19:34, 23.04, 2015

За час існування проекту активісти розробити понад 30 велосипедних маршрутів різної довжини та складності в Косівському, Коломийському, Верховинському, Вижницькому та Путильському районах.

Активісти також провели чотири "ВелоДні" у місті Косів, а 17 травня 2015 року вперше в Косові відбудеться дівочий велопарад, повідомляє сайт ВелоКосів

В березні 2015 року проект "ВелоКосів" брав участь у відкритому інтернет-голосуванні фінального етапу першого національного конкурсу "Української асоціації активного та екологічного туризму". Проект був представлений у двох номінаціях – краща соціальна ініціатива для активного туризму та кращий організатор прокатних послуг  і в другій номінації здобув перемогу.

На сайті ініціативи багато інформації про туристичні об’єкти Косівщини  музеї та пам’ятки природи, а також про велопрокат, велосадиби, gps-треки, докладні описи, відео та фотографії веломаршрутів та багато іншого. 

Розвитком проекту постійно займаються три активісти: Стас Михайлюк (створення та наповнення сайту, запис gps-треків, фотозвіти з мандрівок), Тарас Пасимок (велогід, розробка і опис маршрутів, реклама в соціальних мережах та Інтернеті загалом, запис gps-треків) та Ростислав Мартинюк (велопрокат, трансфер, проживання).

Ще в 2013 році команда "ВелоКосова" запустила два проекти  туристичний сайт "МапаКосів" про пішохідний туризм в Косівському районі, а також туристичний портал "Гуцулія".

Всі ці проекти та сайти існують виключно на громадських засадах і жодної допомоги чи сприяння від держави, місцевої влади чи інших організацій, на жаль, не отримують.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: