fbpx

Професор ПНУ Володимир Лущак став найбільш цитованим науковцем України за кордоном

Суспільство 17:54, 16.12, 2016

Компанія Clarivate Analytics formerly IP&Science Thomson Reuters, виробник наукометричної бази даних Web of Science спільно з МОН України та НАН України провели церемонію "Лідер науки України: Web of Science Award 2016", на якій було відзначено науковців, наукові установи, освітні заклади, журнали, що зробили значний внесок у розвиток української науки і були відібрані за допомогою показників Web of Science.

Прикарпатський національний університет став лауреатом у категорії "Найбільш цитований університет", а завідувач Кафедри біохімії та біотехнологій ПНУ профестор Володимир Лущак став лауреатом у категорії "Вчений України. За значні успіхи. Біологія та науки про життя", повідомляє прес-служба університету.

Нагадуємо, що цього року це вже друга нагорода Володимира Лущака, який 20 травня цього року вже отримав відзнаку Scopus Awards 2016 як найбільш цитований за кордоном науковець України. Вручення відбувалось у рамках святкування Дня науки в Україні, коли вперше було проведено церемонію вручення премії Scopus Awards Ukraine, започатковану компанією Elsevier та Міністерством освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: