fbpx

Прокурором області призначений Олександр Стратюк – "найбідніший із зампрокурорів Харківщини"

Суспільство 13:29, 16.07, 2016

Сьогодні, 16 липня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представить колективу обласної прокуратури нового керівника. За інформацією КУРСу, прокурором Івано-Франківської області став Олександр Стратюк.

Старший радник юстиції Олександр Миколайович Стратюк до призначення на Франківщину працював на посаді заступника прокурора Харківської області (з 30 жовтня 2014 р.).

Інформації про Стратюка у відкритих джерелах обмаль. Відомо, що народився він 6 квітня 1967 року в селі Жаврів Гощанського району Рівненської області, адвокат, працював у Києві, в органах прокуратури з 1994 р. 

"Прокурорська правда", аналізуючи декларації керівництва обласних прокуратур, писала про Олександра Стратюка як "найбіднішого" із заступників прокурора Харківської області. У 2014 році Стратюк заробив 142,3 тис. грн, з яких 49,9 тис. грн – заробітна плата, 91 тис. грн  інші види доходів. Цікаво, що при цьому Стратюк задекларував за 2014 р. подарунків, виграшів і призів на 140 тис. грн. 

Попередника Стратюка на посаді прокурора Івано-Франківської області Владислава Братюка звільнили з органів прокуратури. Нагадаємо, Братюк очолював прокуратуру Івано-Франківської області з 30 червня минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: